e-learning-mathimata-pliroforikis-me-1-euro

idietera-pliroforikis-me-9-euro

20

130

190

«Ειδικό Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ Εκπαίδευσης Για Πιστοποίηση Στην Πληροφορική»

banner FB-dorean1978-2018: για τα 40 χρόνια προσφοράς στην εκπαίδευση, το Κέντρο Πληροφορικής ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ δημιούργησε το «Ειδικό Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ Εκπαίδευσης Για Πιστοποίηση Στην Πληροφορική». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση σε Word, Excel, Access, PowerPoint, Windows, Internet & Outlook.

Επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ στο τηλ. 210-666.88.00 για να κατοχυρώσετε τη δική σας θέση στο πρόγραμμα.

Στόχος εκπαίδευσης

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  "Ειδικό πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευσης για πιστοποίηση στην Πληροφορική" αποτελεί μια ξεχωριστή κοινωνική και εκπαιδευτική προσφορά από το Κέντρο Πληροφορικής Παλλήνης ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ. Αφορά την παροχή ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος, επάνω στις βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και τις βασικές δεξιότητες πληροφορικής.

Δικαιούχοι του προγράμματος

Όλα τα άτομα με ηλικία πάνω από 12 ετών και υπό την προϋπόθεση ότι  επιθυμούν να αποκτήσουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση πληροφορικής. Τα δίδακτρα των μαθημάτων είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ ενώ ή μόνη οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες είναι τα παράβολα των εξετάσεων πιστοποίησης. (απο 130€ ανάλογα τις ενότητες και τον φορέα πιστοποίησης).

 

Αντικείμενο εκπαίδευσης

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα διδαχθούν έξι εκπαιδευτικά αντικείμενα:

 • Χειρισμός Η/Υ & διαχείριση αρχείων (Windows)
 • Επεξεργασία κειμένου (Word)
 • Υπολογιστικά φύλλα (Excel)
 • Υπηρεσίες διαδικτύου (Internet)
 • Παρουσιάσεις (PowerPoint)
 • Βάσεις Δεδομένων (Access)

Διάρκεια μαθημάτων

Τα μαθήματα μπορεί να διαρκέσουν, ανάλογα με το επίπεδο γνώσεων και τις επιλογές σας από μία εβδομάδα έως και 3-4 μήνες από την ημερομηνία έναρξης. Για την ολοκλήρωση κάθε ενότητας απαιτούνται από 10 - 20 ώρες. Δεν υπάρχει κάποιο όριο ωρών για τη διάρκεια του προγράμματος.

Διεξαγωγή μαθημάτων

Τα μαθήματα διεξάγονται σε υπερσύχγρονα εργαστήρια Η/Υ στους χώρους του εκπαιδευτικού μας κέντρου (Κύπρου 12 Παλλήνη) υπό τη καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών Πληροφορικής αλλά μπορούν να πραγματοποιηθούν και από το χώρο σας. Αναφορικά με το χρόνο διεξαγωγής των μαθημάτων υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πολλαπλών εναλλακτικών ωραρίων από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 23:00 το βράδυ.

Διδασκόμενη ύλη-Syllabus

Η διδαχθείσα ύλη είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το περιεχόμενο εξεταστικής διαδικασίας πιστοποίησης γνώσης πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

 1. Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων
 2. Επεξεργασία Κειμένου
 3. Υπολογιστικά Φύλλα
 4. Υπηρεσίες Διαδικτύου
 5. Βάσεις Δεδομένων
 6. Παρουσιάσεις

Πιστοποίηση σπουδών

Με τη συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ειδικό πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευσης & πιστοποίησης στην Πληροφορική - Για μαθητές, φοιτητές, ανέργους & πολύτεκνους" μπορείτε να συμμετάσχετε σε εξετάσεις πιστοποίησης και να αποκτήσετε μία από τις κάτωθι αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις:

Intermediate A:
1. Επεξεργασία Κειμένου
2. Υπολογιστικά Φύλλα
3. Υπηρεσίες Διαδικτύου
(οι ενότητες που απαιτούνται από την πλειονότητα των προκηρύξεων για το Ελληνικό Δημόσιο).
Intermediate B:
1. Επεξεργασία Κειμένου
2. Υπολογιστικά Φύλλα
3. Υπηρεσίες Διαδικτύου
4. Βάσεις Δεδομένων ή Παρουσιάσεις
(οι ενότητες που απαιτούνται από την πλειονότητα των προκηρύξεων για το Ελληνικό Δημόσιο και επιπλέον Βάσεις Δεδομένων ή Παρουσιάσεις, κατ' επιλογή).
Intermediate C:
1. Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων
2. Επεξεργασία Κειμένου
3. Υπολογιστικά Φύλλα
4. Υπηρεσίες Διαδικτύου
5. Βάσεις Δεδομένων
6. Παρουσιάσεις
(όλες οι ενότητες)
Υπάρχει δυνατότητα έκδοσης πιστοποιητικών για μεμονωμένες ενότητες ή για συνδυασμό ενοτήτων πέραν των Intermediate A, B ή C. Η διάρκεια της εξέτασης για κάθε γνωστικό αντικείμενο είναι 50 λεπτά και η βάση για την επιτυχή εξέταση είναι το 70%.

Επαγγελματικά οφέλη

Το πτυχίο που χορηγείται μετά την επιτυχή εξεταστική διαδικασία είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ, κατάλληλο για προκηρύξεις θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα. Επίσης αποτελεί ισχυρό αποδεικτικό γνώσεων και δεξιοτήτων που ισχυροποιεί το επαγγελματικό βιογραφικό κάθε νεοεισερχόμενου στην αγορά εργασίας. Τέλος, αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για ακαδημαϊκή εξέλιξη κατάλληλο για εισαγωγή σε πολλά Μεταπτυχιακά Προγράμματα.

Προαπαιτούμενες γνώσεις

Δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη γνώση σαν προαπαιτούμενο. Το πρόγραμμα καλύπτει αρχάριους αλλά και χρήστες με βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ που επιθυμούν να τις επικαιροποιήσουν αλλά και να τις πιστοποιήσουν με την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης δεξιοτήτων στην οποία οδηγεί το πρόγραμμα.

Επιπλέον στοιχεία

Το Κέντρο Πληροφορικής ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ σας προσφέρει μια προσωπική εκπαίδευση στους υπολογιστές. Μια εκπαίδευση προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές σας. Εσείς θα αποφασίσετε:

 • για το πότε θα ξεκινήσετε, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να συγκροτηθεί κάποιο τμήμα,
 • για τον χρόνο διεξαγωγής της εκπαίδευσής σας (όταν θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος),
 • για την χρονική διάρκεια (όσο αντέχετε και όσο χρόνο έχετε στη διάθεσή σας),
 • για την εκπαίδευσή σας αποκλειστικά στο συγκεκριμένο θέμα που σας ενδιαφέρει άμεσα,
 • για την επαναληπτικότητα της εκπαίδευσής σας, μέχρι να γίνει πλήρως κατανοητό το μάθημα.

Τα σεμινάρια διεξάγονται ατομικά, στις αίθουσες του κέντρου ή και από το χώρος σας και αποτελούν πλήρη προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης πληροφορικής. Στην εκπαιδευτική διαδικασία περιλαμβάνονται:

 • Αναλυτική εκμάθηση της ύλης με βιντεομαθήματα
 • πρακτική εξάσκηση,
 • υποστήριξη από καθηγητή,
 • τεστ προσομοίωσης με βιντεολύσεις,
 • demo τεστ
 • mock τεστ,
 • σημειώσεις,
 • επαναληπτικά μαθήματα για επίλυση αποριών
 • δωρεάν τυχόν επανεξετάσεις

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210-666.88.00.

Joomla Templates - by Joomlage.com