μαθηματα πληροφορικης με 1 euro

Responsive Joomla Template. Works with Mobile, Tablets and Desktops/Laptops

μαθήματα πληροφορικής με 9 euro

μαθήματα πληροφορικής με 25 euro

πιστοποιητικό πληροφορικής με 90 euro 3 ενότητες

πιστοποιητικό πληροφορικής με 150 euro 6 ενότητες

Μαθήματα CorelDrawX6

mathimata-coreldrawx6 Το Corel DRAW είναι ένα πρόγραμμα γραφικής σχεδίασης που χρησιμοποιεί έναν σχεδόν ατελείωτο συνδυασμό εργαλείων και εφέ. Το CorelDRAW είναι ένα πρόγραμμα βασισμένο σε διανύσματα,

Περισσότερα...

Μαθήματα γλώσσας HTML

mathimata-htmlΗ HTML είναι μια περιγραφική γλώσσα, δηλαδή ένας ειδικός τρόπος γραφής κειμένου και κλήσης άλλων αρχείων ή εφαρμογών βασισμένος σε οδηγίες (tags).

Περισσότερα...

Μαθήματα Photoshop

mathimata-photoshopTo Photoshop είναι ένα πολύ δυνατό και δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Με τα μαθήματα Photoshop ο σπουδαστής είναι σε θέση να:

Περισσότερα...

Μαθήματα Excel Advanced

mathimata-excel-advanced

Μερικές από τις λειτουργίες του Excel ή αλλιώς υπολογιστικά φύλλα είναι η οργάνωση αριθμητικών στοιχείων σε γραμμές και στήλες επιτρέποντας τη γρήγορη εκτέλεση υπολογισμών με έτοιμες συναρτήσεις. Η δημιουργία γραφημάτων, βάσεων δεδομένων, ανάλυση δεδομένων, μακροεντολών και πολλά ακόμα.

Περισσότερα...

Μαθήματα Joomla


mathimata-joomla

Το Joomla είναι η εφαρμογή που χρειάζεστε για να δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο από μια προσωπική ιστοσελίδα, μέχρι έναν ολόκληρο εταιρικό δικτυακό τόπο;Οι δυνατότητες επέκτασής του είναι πρακτικά απεριόριστες. Είναι ευέλικτο και φιλικό προς τον χρήστη και ταυτόχρονα εξαιρετικά ευέλικτο. Με μια απλή διαδικασία μπορείτε

Περισσότερα...

Δακτυλογράφηση

mathites5

Ξέρετε γιατί τα γράμματα στο πληκτρολόγιο είναι μπερδεμένα; Κοιτάζοντας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας, αλλά και των παλαιότερων γραφομηχανών, θα διαπιστώσετε ότι...τα «Q, W, E, R, Τ και Υ» είναι τα πρώτα έξι γράμματα, ενώ όλα είναι μπερδεμένα μεταξύ τους. Ποιος, όμως, αποφάσισε τη ρύθμιση αυτή και για ποιο λόγο ανακάτεψε τα γράμματα; Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή!

Περισσότερα...

Joomla Templates - by Joomlage.com